Hyvinvointipäivät

Hyvinvointipäiviin voi hyvin osallistua yksin tai kaverin kanssa. Tulemme päivän aikana tutustummaksi tärkeän matkakumppanin eli itsemme kanssa. Samalla ymmärrys myös muista vahvistuu. Ilolla ja myötätunnolla lisäämme hyvinvointiamme.

Hyvinvointipäivien suunnittelu käynnissä, tarkempaa tietoa lähiaikoina.
Kevättä rinnassa 
Kenelle ja mitä?

Päivän aikana pohditaan kuinka tindersurffailusta kuljetaan kohti kestävää parisuhdetta. Mukana napakkaa tutkittua tietoa tunteista, vuorovaikutuksesta, itsetuntemuksen merkityksestä, toisen kohtaamisesta ja myötätunnosta itseä kohtaan. Teoriaa maustetaan muutamilla kevyillä harjoituksilla. 

Mukaan sopivat hyvin niin parisuhdetta etsivät kuin sellaisessa jo elävät. Päivän kruunaa upea merimaisema ja kaunis ympäristö. 

Napakkaan tutkimustietoon nojaten sukellamme selvittämään tunteiden syntyä ja merkitystä, miten kohdata toinen ihminen rakentavalla tavalla ja miten lopulta myönteinen suhtautuminen itseen on kaiken pohjana. 

Päivästä lähdemme virkistyneinä ja mukana on paljon vinkkejä arjen keskelle.
Tunteet, vuorovaikutus ja itsemyötätunto
Kenelle ja mitä? 

Päivän aikana sukelletaan tutkittuun tietoon tunteista, saadaan vinkkejä vuorovaikutuksen kehittämiseen ja pohditaan itsemyötätunnon merkitystä oman hyvinvoinnin lisäämisessä. Teorian höysteenä muutamia käytännön harjoituksia ja vinkkejä arkeen. Päivä sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa itsetuntemustaan. 

Päivästä lähdetään virkistyneinä ja voimaantuneina.
Muutama sana ohjaajista 

Ohjaajina toimivat kokeneet vuorovaikutus- ja parisuhdekouluttajat Sari ja Marko Autio. Oma yhteinen matkamme on kestänyt lähes kolmekymmentä vuotta. Mukaan on tarttunut monenmoista kokemusta ja tietoa parisuhteen, vuorovaikutuksen ja kaiken kaikkiaan ihmisenä elämisen ja olemisen kiemuroista. 

Sari on psykologian opettaja, tietokirjailija ja vuorovaikutuskouluttaja. Marko on psykoterapeutti, perheneuvoja ja vuorovaikutuskouluttaja. Armollisuus itseä ja toista kohtaan auttaa selviämään hankalistakin tilanteista. 

Huumori eli kyky nauraa niin itselle kuin yhdessä voi helposti heikentyä vuosien saatossa. Sitäkin on mahdollista vahvistaa.
Created with Woo®
Copyright © Kasvutila Oy 2019 
All Rights Reserved.