Parisuhteentuuletus® -parisuhdekurssit

Miksi kannattaa satsata parisuhteeseen? 

Jokainen parisuhde tarvitsee huoltoa, tuuletusta. Välillä on tärkeää pysähtyä, viettää yhteistä aikaa ja keskittyä läsnäoloon sekä vuorovaikutukseen kumppanin kanssa. Helposti satsaamme personal trainereihin ja ravintovalmentajiin, jotta kroppamme ja mielemme voisi paremmin. Entä se ihmissuhde, joka jopa tutkimusten mukaan lisää hyvinvointia ja terveyttä? Ja pitkää ikää! Sijoita siis parisuhteeseen ja tulkaa tuulettamaan! 

Tässä esittelyjä kursseistamme, jotka on suunnattu selkeämmin pareille. 

Tervetuloa kurssille! 

t. Sari ja Marko

Parisuhteentuuletus® -viikonloppu

Paikka: Vaihmalan hovi 
Aika: 14.-15.3.2020
Ilm.viim: 10.2.2019
Kenelle ja mitä? 

Virkistävä viikonloppu sopii kaikenlaisille pareille. Tarjoamme viikonlopussa tilaa kullekin parille omaan tahtiin pohtia ja virkistää suhdettaan. Pienten luento-osuuksien lomassa annetaan ideoita harjoituksiin, joita voitte tehdä yhdessä halutessanne. Parien ajatuksia ei jaeta yhteisesti, vaan niiden anti on parien omaa aluetta. Viikonloppua ei suositella kriisissä oleville pareille. Keskitymme parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, myötätunnon vahvistamiseen itseä ja toista kohtaan. Arkeen laskeudumme voimaantuneina ja virkistyneinä.

Ajankohta: 14.-15.3.2020
Paikka: Vaihmalan hovi
Lisätietoa paikasta: https://vaihmalanhovi.fi/

Kurssin hinta: 190€ / pari (+ täysihoito koko viikonlopulta Vaihmalan hovissa 362€/pari)
Lisätietoa paikasta:

Vaihmalan hovi sijaitsee Lempäälässä hyvän matkan päässä mm. Tampereelta. Julkisillakin saapuminen onnistuu mainiosti, sillä Lempäälän asemalta on vain 3 km matka Vaihmalan hoviin.

Vaihmalan hovi tarjoaa idyllisen ja miellyttävän mahdollisuuden arjesta irrottautumiseen. Voit keskittyä lepoon ja latautumiseen.

Tutustu Vaihmalan hoviin tarkemmin: 
Tarkempi aikataulu 

Perjantai 
Voitte antaa itsellenne levollisen laskeutumisen viikonloppuun varaamalla majoituksen jo perjantaiksi. Majoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Vaihmalan hovista voi vaikka varata itselleen ja kumppanille hemmotteluhoitoja. Näiden suhteen ole suoraan yhteydessä Vaihmalan hoviin:

Kurssi alkaa lauantaina. 

Lauantai 
klo 10-18 Tervetuloa ja työskentelyn aloitus 
Aamukahvi 
Tähän hetkeen pysähtyminen. 
Kuka on minä tässä suhteessa ja mitä tarkoittaa me?
Aamupäivän työskentelyn lopuksi pöytiin tarjoiltu lounas ravintolassa. Intohimo ja kipinä parisuhteessa. 
Iltapäivän työskentelyn lomassa päiväkahvit.
Työskentelypäivän lopuksi kolmen ruokalajin päivällinen
Ilta on parin omaa aikaa. 
Musiikillinen iltapala rakkauslaulujen kera.

Sunnuntai 
klo 9.30-12 
Pöytiin tarjoiltu aamiainen 
Mikä pitää meidät yhdessä, miten kulkea yhteistä arkea? Mitkä asiat ovat meille yhteisesti tärkeitä? 
Viikonloppumme päättyy lounaaseen seisovasta pöydästä
Peruutusehdot: 

Ilmoittautuminen on viimeistään 10.2.2020. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu (100€). 1 kk ennen kurssin alkua maksetaan loppumaksu (90€). Vaihmalan hovi laskuttaa erikseen täysihoitomaksun (362€/pari) noin kuukautta ennen viikonloppua.

Maksutiedot lähetetään sähköpostilla ilmoittamaasi osoitteeseen. Kurssihintaan kuuluu la-su ruuat, majoitus, kurssin luennot ja materiaalit. Mikäli pari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta eikä sitä voi siirtää toisiin tapahtumiimme. 1kk ennen kurssia tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). 

Huolehdittehan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen. Jos haluat lisätietoja kurssista, ole yhteydessä Sariin tai Markoon info@parisuhteentuuletus.fi.
Muutama sana ohjaajista 

Viikonlopun ohjaajina toimivat kokeneet vuorovaikutus- ja parisuhdekouluttajat Sari ja Marko Autio. Oma yhteinen matkamme on kestänyt lähes kolmekymmentä vuotta. Mukaan on tarttunut monenmoista kokemusta ja tietoa parisuhteen, vuorovaikutuksen ja kaiken kaikkiaan ihmisenä elämisen ja olemisen kiemuroista. 

Sari on psykologian opettaja, tietokirjailija ja vuorovaikutuskouluttaja. Marko on psykoterapeutti, perheneuvoja ja vuorovaikutuskouluttaja. Armollisuus itseä ja toista kohtaan auttaa selviämään hankalistakin tilanteista. 

Huumori eli kyky nauraa niin itselle kuin yhdessä voi helposti heikentyä vuosien saatossa. Sitäkin on mahdollista vahvistaa.
Created with Woo®
Copyright © Kasvutila Oy 2019 
All Rights Reserved.